Υπηρεσίες

Στο νόμιμο ιατρείο μου παρέχω σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ψυχιατρικής αλλά και Ψυχοθεραπείας (Θεραπεία Σχημάτων, Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία), είτε μεμονωμένα είτε σε συνδιασμό, ανάλογα με την κάθε ξεχωριστή περίπτωση των αναγκών του ατόμου που ζητάει την βοήθειά μου.

Έχουμε, λοιπόν, τα εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε ψυχοθεραπευτικά ή/και φαρμακευτικά ένα ευρύ φάσμα δυσκολιών που ενδεικτικά μπορούν να αφορούν σε Άγχος, Κρίσεις Πανικού, Φοβίες, Κατάθλιψη, Διαταραχές Διατροφής, όπως η ανορεξία και η βουλιμία, αλλά και προβλήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, εργασία, κοινωνικοποίηση που με τη σειρά τους μπορεί να σχετίζονται με δυσλειτουργικά στοιχεία του εαυτού, όπως η χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Μπορούμε να παρέμβουμε στα στοιχεία αυτά ή σε συμπεριφορές που αποτελούν πηγή συγκρούσεων, όπως οι εκρήξεις θυμού. Παράλληλα μπορούμε να διερευνήσουμε την προέλευσή τους και μαζί να κατανοήσουμε/αντιμετωπίσουμε αυτό που συμβαίνει. Επιπλέον παρέχεται συμβουλευτική, υποστήριξη και βοήθεια σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής.

Ο στόχος της κάθε θεραπείας είναι ο θεραπευόμενος να κατανοήσει και να έρθει σε επαφή με τις ανάγκες του, ώστε αυτές να καλυφθούν κι έτσι να αντλεί ικανοποίηση και χαρά από τη ζωή του.

Και εφ' όσον απαιτηθεί αρωγή από φαρμακευτικά εργαλεία, εξυπακούεται ότι παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.